Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Būvniecības nodaļas pedagogi un izglītojamie apgūst jaunas tehnoloģijas un materiālus

04.10.2022
 
4.oktobrī Latgales industriālajā tehnikumā, sadarbībā ar BN “Kurši” notika profesionālās pilnveides praktiskais seminārs/meistarklase pedagogiem un izglītojamajiem.

Semināra mērķis bija iepazīstināt pedagogus un izglītojamos ar jaunajām tehnoloģijām un materiāliem būvniecībā, ko piedāvā būvmateriālu kompānja Atlass, kā arī praktiski izmēģināt jauno materiālu pielietošanu, izprast to priekšrocības. Semināru vadīja Atlas Baltic tehniskais konsultants Aleksandr Posled (Polija).

Uzņēmums ATLAS ir lielākais celtniecības ķīmijas ražotājs Polijā, kas ir neapšaubāms līderis Polijas tirgū. ATLAS šodien var piedāvāt būvmateriālus, kas nodrošina visaugstāko kvalitāti, izturību un drošību. Uzņēmuma piedāvājumā ir gan produkti, kas paredzēti sīku remontdarbu amatieriem, gan profesionāļiem, kuri meklē risinājumus sarežģītām būvniecības problēmām.

Semināra dalībniekus īpaši piesaistīja veiktie eksperimenti ar materiāliem, ko demonstrēja A.Posled. Tika demonstrēti dažādi sausie būvmateriālu maisījumi, līmes, jaunā ATLAS M-sistēma 3G pārliecināja ar savu vienkāršību stiprinājuma ziņā un teicamu galarezultātu - līdzenas virsmas iegūšanu.

Jaunieši un pedagogi guva jaunu pieredzi, ko tālāk varēs izmantot būvobjektos praksē.
Pateicamies par sadarbību BN “Kurši” un semināra īstenošanu Atlas Baltic tehniskajam konsultantsam A.Posled un klientu menedžerim V.Romaņenko.

Fotogalerija

Sagatavoja:
Metodiskā un pedagogu tālākizglītības centra vadītāja Jolanta Savvina

 
« atpakaļ