Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Daugavpils būvniecības tehnikums aicina uz Atvērto durvju dienām

24.03.2022
 

2022.gada 6., 7. un 8.aprīlī Daugavpils būvniecības tehnikums aicina uz Atvērto durvju dienām, kurās būs iespēja iepazīt plašo profesiju klāstu, tehnikuma mācību vidi, piedalīties paraugdemonstrējumos, grupu un individuālajās ekskursijās.

Pasākumā iespējams ņemt dalību gan piesakot klašu grupu, gan piesakoties individuāli aizpildot anketu WWW.EJ.UZ/ADD2022

6., 7. aprīlī pasākums norisinās Jātnieku ielā 87, kur ir iespēja iepazīt profesijas būvniecībā un ceļu būvē, metālapstrādē un mašīnzinībās, arhitektūrā un interjera dizainā, siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijās.

8.aprīlī pasākums norisinās Varšavas ielā 23, kur būs iespēja iepazīt metālapstrādes, mašīnbūves un mašīnzinību profesijas.

4.-8.aprīlī durvis ver arī IPĪV „Dagda”, Dagdā, Brīvības ielā 3. Šeit būs iespēja iepazīt ēku būvtehniķa, apdares darbu tehniķa, apdares darbu strādnieka un konditora palīga profesijas, kā arī uzzināt vairāk par smago spēkratu mehāniķa, lauksaimniecības mehanizācijas tehniķa un augkopības tehniķa profesijām, kuras var apgūt Višķos. Pieteikties individuālajai vai grupas ekskursijai Dagdā var zvanot pa tālruni 26706303 (vad. A.Bluka).

Uz tikšanos Daugavpils būvniecības tehnikumā!
Profesiju klāstu var iepazīt šeit: 
www.lint.lv/lv/Uznemsana/  


« atpakaļ