Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Notiks Prakse.lv seminārs pedagogiem un darbiniekiem

20.02.2022
 

Prakse.lv ir portāls, kurš iepazīstina ar prakses un darbavietām dažādus jaunos speciālistus. Vieta, kur satiekas jaunais profesionālis un darba devējs.

Lai paplašinātu Daugavpils būvniecības tehnikuma profesionālās izglītības pedagogu profesionalitāti un informētību par darba tirgu un iespējām Komunikācijas un karjeras centrs aicina uz tiešsaistes tikšanos ar prakse.lv pārstāvi par portāla iespējām.

Seminārs Daugavpils būvniecības tehnikuma pārstāvjiem notiks 22. februārī plkst. 15:30 Zoom platformā un tas ilgs 40 minūtes.

Tā laikā organizatori pastāstīs par:

  • Prakse.lv iespējām izglītības iestāžu audzēkņiem veiksmīgi atrast praksi, darbu un kontaktu ar uzņēmumiem;
  • Kā izglītības iestāde var izmantot portāla iespējas piesaistot sev jaunus studentus;
  • Kā labāk sagatavoties un iegūt vairāk atsauksmes ikgadējā darba devēju novērtētāko izglītības iestāžu un studiju TOPā;
  • Kā palīdzēt jauniešiem pieteikties Uzņēmumu atvērto durvju nedēļas pasākumā 2022. gada aprīlī, kurā Jūsu jaunieši var atrast savu sapņu uzņēmumu;
  • Kā izglītības iestādēm izveidot mūsdienīgu bezmaksas karjeras platformu 1 dienas laikā.

No izglītības iestādes seminārā var piedalīties no viena līdz neierobežotam skaitam pārstāvju. Semināri tiek rīkoti katrai izglītības iestādei atsevišķi, lai nodrošinātu kvalitatīvu komunikāciju.

Aicinām ikvienu – grupu audzinātājus, pedagogus un darbiniekus – paplašināt savas zināšanas, lai sniegtu mērķtiecīgu atbalstu jaunajiem speciālistiem ceļā uz profesiju.

 

Pasākuma Zoom saite:

www.zoom.us/j/96143730942?pwd=V2xiWDhUYTF6bXFMdkswV2o3d0ttZz09

ID: 961 4373 0942

Parole: 5P4c5D

« atpakaļ