Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Pieteikšanās Trīscīņas sacensībām

25.10.2021
 
Sākusies audzēkņu, pedagogu un darbinieku pieteikšanās Daugavpils būvniecības tehnikuma trīscīņas sacensībām, kuras norisināsies tiešsaistē (Zoom platformā) no 1.- 5.novembrim.

Sacensībās aicināti piedalīties visi Daugavpils būvniecības tehnikuma izglītojamie un darbinieki, kas spēj izpildīt sākot ar:

  • atspiešanos - 50 reizes vīrieši, 30 reizes sievietes;
  • preses vingrinājumus - 70 reizes vīrieši, 50 reizes sievietes;
  • pietupienus -  100 reizes vīrieši, 70 reizes sievietes

 

Noteikumi.

Sacensības notiks 3 etapos, katram etapam maksimālais izpildes laiks ir 10 minūtes, kurās jāveic atspiešanos, preses vingrinājumus un pietupienus. Noteikumi ar vingrinājumu pareizu izpildi tiks nosūtīti individuāli katram dalībniekam.

Uzvarētāja noteikšanai tiks ņemts vērā izpildīto vingrinājumi kopēja punktu summa (katra vingrinājuma izpildīta reize – 1 punkts). Dalībnieku vienādu punktu summas gadījumā tiks ņemts vērā 1. vingrinājumu iegūtais rezultāts – ja tas būs vienāds, attiecīgi tiks skatīts 2. un tad 3. vingrinājums. Ja visi vingrinājumi izpildīti ar vienādu punktu skaitu, tiks noteikts 4. vingrinājums, par kura izvēli atbildēs galvenais tiesnesis.

Divi labākie dalībnieki, sieviešu un vīriešu konkurencē, pārstāvēs tehnikumu Latgales reģiona sacensībās, kuras norisināsies no 8. līdz 12.novembrim.

Pieteikšanās līdz 29.10.2021. rakstot personīgi sporta organizatoram Jurim Ozolam. 

Godalgotās vietas tiks apbalvotas ar diplomiem un piemiņas balvām, kā arī iespēju pārstāvēt Daugavpils būvniecības tehnikumu Latgales reģiona sacensībās.

« atpakaļ