Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

DBT Pieaugušo izglītības centrs ir izdevis apmācību kursu piedāvājumu

14.05.2021
 

Daugavpils būvniecības tehnikuma Pieaugušo izglītības centrs ir izdevis apmācību kursu piedāvājumu, kurā iekļautas mūsdienīgas mācību programmas strādājošajiem, darba meklētājiem un nozares speciālistiem.

Piedāvājumā iekļauti maksas kursi profesionālās tālākizglītības, profesionālās pilnveides  un neformālās izglītības programmās – kopā 39 programmās.

Ja ir iegūtas praktiskās iemaņas, bet nav izglītības dokumenta, kas apliecina prasmes, interesenti var pieteikties ārpus formālās izglītības sistēmas apgūtās profesionālās kompetences novērtēšanai kādā no 17 profesionālajām kvalifikācijām.

Būvniecības nozares speciālistiem tiek piedāvāti 25 semināri, savukārt lauksaimniekiem un lauku uzņēmējiem piedāvājumā ir trīs semināri.

Mācīšanās kultūra kļūst savādāka. Arī mums, pieaugušajiem, ir jāmeklē veidi, kā mācīties, kā pielāgoties un mainīties atbilstoši apstākļiem. Daugavpils būvniecības tehnikums maina mācīšanās kultūru un kļūst par vietu, kur pieaugušie var iegūt prasmes darbam jaunās specialitātēs. Nākotne būs atkarīga no tā, vai mēs spēsim laicīgi iegūt prasmes, kuras atbilst jaunākajām 21. gs. tendencēm. Mainās tas, kurš prot mācīties jebkurā vecumā!

Aicinām apgūt zināšanas Daugavpils būvniecības tehnikumā!

Pieaugušo izglītības centra apmācību kursu piedāvājums

 

Informāciju sagatavoja:
Pieaugušo izglītības centrs
e-mail: pic@dbt.lv

« atpakaļ