Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Daugavpils būvniecības tehnikuma izglītojamie kārtoja Eiropas eksāmenu

10.05.2021
 

Kā ik gadu visā Eiropā un Latvijā 9. maijā plaši tika atzīmēta Eiropas diena. Tā ir diena, kad eiropieši svin mieru, Eiropas kultūru dažādību un solidaritāti - spēju būt vienotiem kā labos, tā ne tik labos laikos. Pasākumu klāsts bija bagātīgs, visus Latvijas iedzīvotājus aicināja izvēlēties un pievienoties sev tīkamākajai aktivitātei.

Jau septīto  gadu pēc kārtas Latvijā bija iespēja kārtot Eiropas eksāmenu. “Eiropas eksāmens” ir tiešsaistes tests, kurā, atzīmējot Eiropas dienu, Eiropas Komisija aicina piedalīties Latvijas iedzīvotājiem. “Eiropas eksāmens” ir izzinošs un atraktīvs veids, kā pārbaudīt un paplašināt savas zināšanas par Eiropas Savienību. 2020. gadā “Eiropas eksāmenā” piedalījās vairāk nekā 30 tūkstoši visa vecuma zinātkārie un aktīvie Latvijas iedzīvotāji.

Šogad Eiropas eksāmens” Latvijā  notika 7., 8. un 9. maijā tīmekļa vietnē www.esmaja.lv . Arī Daugavpils būvniecības tehnikuma 2.-3. kursu izglītojamie aktīvi piedalījās Eiropas eksāmena kārtošanā. Piedaloties šajā eksāmenā viņiem bija iespēja pārbaudīt savas iegūtās zināšanas ekonomikas nodarbībās, kā arī paplašināt savu redzesloku gatavojoties šim eksāmenam.

 

Sagatavoja: I.Kuņicka

 

« atpakaļ