Tiešsaistes karjeras nodarbība ar Māri Astiču
14.04.202121.04.2021. plkst. 15:00 notiks karjeras tiešsaistes nodarbība ar Restorānu servisa skolas un restorāna "Ferma" vadītāju Māri Astiču Zoom platformā.
Nodarbībā piedalīsies Daugavpils būvniecības tehnikuma IPĪV “Dagda” izglītības programmas “Ēdināšanas pakalpojumi” izglītojamie, pedagogi un karjeras konsultanti.
Nodarbības mērķis ir iepazīstināt audzēkņus ar izvēlētās profesijas aktualitātēm, jaunākajām tendencēm ēdināšanas jomā, nozares jaunumiem, karjeras veidošanas iespējām, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem no šīs jomas profesionāļa.
Restorānu servisa skola un restorāns "Ferma"
Restorānu servisa skola ir izglītības iestāde, kurā sagatavo augsta līmeņa speciālistus – konditorus, pavārus un restorāna speciālistus.
Skolu ir absolvējuši vairāk nekā tūkstotis jaunie ēdināšanas uzņēmumu speciālisti, no kuriem liela daļa šobrīd jau ir atzīti šefpavāri, restorānu vadītāji vai īpašnieki.
Tās uzdevums ir sagatavot augstākā līmeņa profesionāļus darbam labākajos restorānos gan Latvijā, gan ārvalstīs, mācību darbā izmantojot tikai labāko inventāru, produktus un mācību materiālus. Sadarbojoties ar atzītiem un uzticamiem partneriem, nodrošina audzēkņiem kvalitatīvāko mācību vidi un labākās prakses iespējas.
2016. gadā pēc vairāku gadu ilga darba Restorānu servisa skolas vadītājs, šefpavārs, Māris Astičs ne tikai veicinājis skolas izaugsmi, bet arī nonācis līdz ilgi gaidītā projekta veiksmīgai realizēšanai - restorāna "Ferma" atvēršanai.
Restorāns "Ferma" savā ēdienkartē izvēlas labākos, augstākās kvalitātes vietējos produktus, piedāvājot nobaudīt noturētu Latvijas liellopa gaļu, savvaļas meža brieža gaļu, Baltijas lasi, Latvijā audzētas garneles, kā arī Latvijas kulināro mantojumu - bukstiņputru, rupjmaizes kārtojumu, reņģes.
Vairāk informācijas meklē šeit: https://rsskola.lv/