Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Veiksmīgi pabeigtas pieaugušo mācības profesionālās pilnveides programmā “Būvprojekta rasējumu lasīšana”

22.03.2021
   

Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.8.4.1.0/16/I/001 „Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide” attālināto mācību kārtas ietvaros mācības programmā “Būvprojekta rasējumu lasīšana” pabeigušas 2 apmācību grupas un absolvējuši 47 izglītojamie, iegūstot profesionālās pilnveides apliecības par programmas apguvi.

No absolventiem tika saņemtas labas atsauksmes:

“Manā darba vietā dotā tēma ir nepieciešama, domāju ka apgūtais materiāls būs lietderīgs darba veikšanai. Paldies pasniedzējai, labi skaidro pasniegto tēmu un vienmēr atsūta e-pastu ar mācību materiāliem, kā arī ir pretī nākoša studentiem” (Aleksandrs Kudrjavcevs)

“Pasniedzēja izskaidro neskaidrus jautājumus operatīvi, sniedzot tūlītējas atbildes! Paldies par iespēju piedalīties kursos! Paldies par teicamu darba organizāciju! Lūgums organizēt līdzīga satura kursus arī turpmāk!” (Inta Laurena)

“Ļoti labi noorganizētas mācības! Pasniedzēja spēj atbildēt uz uzdotajiem jautājumiem un izklāstīt mācību vielu!(Ieva Magone)

“Patika pasniedzējas profesionalitāte un pieredze, pretīmnākoša attieksme, atsaucība. Daudzveidīgā programma. Paldies!” (Madara Daugule)

“Milzīgs paldies par apmācībām, jaunām zināšanām un  jauko attieksmi!” (Evita Domello)

Ieguvums, apgūstot šo programmu, ir padziļinātas zināšanas tehnisko projektu lasīšanā un būvniecības terminoloģijā” (Guna Apšeniece)

Mācību procesa gaitā izglītojamie izstrādāja ēku kopattēlojuma, būvkonstrukcijas, ģenerālplānu, inženierkomunikāciju rasējumus, kā arī iegūva zināšanas un prasmes par būvprojekta saturu un noformēšanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Nodarbību laikā bija izmantotas dažādas mācību metodes: lekcijas, diskusijas, konkrētu situāciju analīze, projektu darbs, pētnieciskais darbs, grupas darbs.

Daugavpils būvniecības tehnikums sveic visus absolventus svētkos un gaida katru arī citos rīkotajos pasākumos!

Informāciju sagatavoja:

Pieaugušo izglītības centrs

pic@dbt.lv

« atpakaļ