Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Parakstīts sadarbības līgums ar izglītības iestādi Polijā

15.02.2021
 

2021.gada 11. februārī Daugavpils būvniecības tehnikuma direktore Ināra Ostrovska un Artura Grottgera  vispārējās vidējās izglītības liceja (Polija) direktors Tomasz Walicki parakstīja starptautiskās sadarbības līgumu, kura mērķis ir stiprināt sadarbību starp izglītības iestādēm mācību procesa, audzināšanas procesa un to kvalitatīvas pārvaldības sistēmas pilnveidošanā, kā arī veicināt sekmīgu, uz rezultātu vērstu sadarbību izglītojamo un vispārējās vidējās izglītības pedagogu pieredzes apmaiņā. Līguma parakstīšana notika tiešsaistē Zoom platformā.

Artura Grottgera vispārējās vidējās izglītības licejam ir sena vēsture un tradīcijas, jo izglītības iestāde darbojas jau vairāk nekā 100 gadus. Licejam līdz šim bija jau izveidojusies ciešāka sadarbība ar Austrijas, Francijas un Ukrainas izglītības iestādēm un kopīgi tikuši īstenoti vairāki starptautiski projekti Erasmus+ un citu programmu ietvaros. Partnerskola atrodas Gribovas pilsētā Polijas dienvidos, netālu no Krakovas, kuru var uzskatīt par ievērojamu izglītības, kultūras, mākslas un tūrisma centru Polijā. Šajā reģionā ir arī iespaidīgi dabas skati, jo netālu atrodas Karpatu kalni.

Paredzēts, ka tuvākajā laikā tiks organizētas kārtējās tiešsaistes tikšanās, lai detalizēti izrunātu konkrētas sadarbības aktivitātes, savukārt, uzlabojoties epidemioloģiskajai situācijai pasaulē, plānotas arī skolas pārstāvju vizītes un iesaiste kopīgos sadarbības pasākumos klātienē.

 

 

Sagatavoja:

 

Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa

projekti@dbt.lv

Ināra Ostrovska paraksta sadarbības līgumu Zoom tiešsaistes ekrānšāviņš

« atpakaļ