Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Psiholoģijas dienas Daugavpils Būvniecības tehnikumā

23.10.2020
 

Katru gadu "Psiholoģijas dienu" ietvaros tehnikumā notiek dažādas aktivitātes, kas paredzētas gan profesionāļiem, gan ikvienam interesentam.

Šogad, pandēmijas laikā, DBT pasākumu programma tika sadalīta trīs virzienos:

  • Ievērojot nepieciešamos drošības noteikumus novadītas praktiskās nodarbības ar tehnikuma audzēkņiem (tēma: “Adaptācijas specifikā jaunā mācību vidē”; “Sava ES-tēla apzināšana; “Attiecības manā grupā”; “Stresa pārvarēšanas tehnikas” utt.);
  • Piedalīšanās atvērtajās lekcijās skolotājiem un konferences tiešsaistē Zoom platformā. Īpaši derīgi un interesanti bija uzzināt par pētījuma rezultātiem, kurš bija veltīts psiholoģisko resursu un iedzīvotāju veselības risku faktoriem COVID-19 apstākļos (“Valsts pētījumu programma COVID-19 seku mazināšanai pirmie pētījumu rezultāti”);
  • Aktuālās psiholoģijas zinātnes informācijas/materiālu prezentēšana, izmantojot dažādas mūsdienu tehnoloģijas: QR kodu izmantošana (katru dienu tika piedāvāts jauns QR kods, kurš veda uz kādu noteiktu tēmu), publikācijas DBT Facebook lapā un informācijas displeja tehnikuma foajē izmantošana.

Audzēkņi tika iepazīstināti ar dažādām psiholoģijas grāmatām gan nodarbībās, gan virtuāli, kas izraisīja lielāku interesi par pieejamo literatūru.

 

Sakām paldies visiem, kas piedalījās!

Sagatavoja: psihologs J.Stičinskis un bibliotekāre J.Sokolova


   

« atpakaļ