Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Pedagogiem \ Jaunumi

Celtnieku brančs

28.02.2024
 

2024. gada 28. februārī Latgales Industriālajā tehnikumā (LIT) tika organizēts seminārs būvniekiem, būvniecības nozares speciālistiem, pedagogiem un izglītojamajiem – “Celtnieku brančs”.

Seminārs notika ar mērķi pilnveidot pedagogu, izglītojamo un būvniecības nozares speciālistu profesionālās zināšanas par Ceresit flīzēšanas un hidroizolācijas risinājumiem un sistēmām.

Seminārā uzstājās Ceresit objektu biznesa vadītājs Latvijā Andis Londenbergs. Ceresit ir zīmols ar senākajām tradīcijām Henkel līmju piedāvājumā. Andis Londenbergs uzsvēra, ka Ceresit ir viens no pazīstamākajiem un visaugstāk novērtētajiem būvniecības zīmoliem pasaulē. Šodien Ceresit tiek uzskatīts par ekspertu flīzēšanas, izolēšanas un blīvēšanas jomā, un tā sistēmas izmanto būvniecības profesionāļi visā pasaulē.

Semināra dalībnieki diskutēja par HENKEL celtniecības līmju pielietojumu, vizuālo virsmas novērtējumu, lielformāta flīzēm, ūdens absorbciju, moduļu tipa WC būvniecību u.c. Andis Londenbergs izskaidroja flīžu līmju kvalitātes marķējumu un ES saskaņotos standartus, kā arī patēriņa rādītājus. Piemēram, Ceresit CM 16 ir flīžu līme ar augstu deformācijas pakāpi un tās patēriņš uz 1m2 ir 3,1 kg.

Tika prezentēts Ceresit jaunākās paaudzes šuvotājs CE 60, kas ir pieejams 14 modernās un klasiskās krāsās un ir paredzēts flīzēšanai iekštelpās: vannas istabās, virtuvēs, koridoros, sabiedriskajās vietās utt. Henkel Tirdzniecības pārstāvis Aigars Gulbis demonstrēja šuvotāja iestrādi (ieteikums ir to pielietot un notīrīt ik pēc 2m2 tikai 10 minūšu laikā pēc javas ieklāšanas!) un semināra dalībnieki arī varēja to uzklāt.

Katrs semināra dalībnieks saņēma Ceresit Produktu katalogu un Reklāmas bukletu par Ceresit jaunākās paaudzes šuvotāju CE 60 ar zelta padomiem tā lietošanai.

Paldies semināra vadītājiem par sadarbību un semināra dalībniekiem par aktīvu dalīšanos pieredzē! Gaidīsim nākamo „Celtnieku branča” semināru, kurš notiks 6. martā!

Fotogalerija

Sagatavoja:
Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs

« atpakaļ