Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Karjera \ Aktualitātes

Uzsāktas karjeras nodarbības skolēniem

14.12.2021
 
Ik gadu Daugavpils būvniecības tehnikums piedāvā nodarbības vispārizglītojošo skolu skolēniem, lai iepazīstinātu ar būvniecības, metālapstrādes, autotransporta, siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas, lauksaimniecības, arhitektūras un dizaina nozaru profesijām.

Decembra sākumā tika novadītas pirmās karjeras nodarbības, kurās piedalījās Daugavpils Stropu pamatskolas 8. un 9. klašu skolēni.

Tiešsaistes nodarbības laikā karjeras konsultanti iepazīstināja ar dažādām profesijām, kuras iespējams apgūt tehnikumā – ēku būvtehniķis, apdares darbu tehniķis, inženierkomunikāciju tehniķis, smago spēkratu tehniķis, transportlīdzekļu krāsotājs, automehāniķis, arhitektūras tehniķis un citām. Kā arī iepazīstināja ar tehnikuma izglītības īstenošanas vietām Višķos, Dagdā un Ludzā.

Skolēni bija gandarīti par iespēju atklāt jaunu profesiju klāstu, iepazīt speciālistu darbu un iespējas profesijā. Iepazīstot mācību iespējas tehnikumā, jaunieši izrādīja interesi par praktiskajām mācībām, tehnikuma mājīgo un labi aprīkoto dienesta viesnīcu, iespējām piedalīties pieredzes apmaiņas braucienos Erasmus+ programmu ietvaros, kā arī par plašo ārpusstundu nodarbību klāstu tehnikumā – sportu, mūziku, erudīcijas spēlēm, konkursiem un aktivitātēm.

Dalībnieki izteica vēlēšanos iepazīt tehnikumu klātienē, ko ceram īstenot pavasarī, Atvērto durvju dienu pasākumu laikā.

Aicinām pietiekties skolēnu karjeras nodarbībām, aizpildot anketu: www.ej.uz/buv_karjeru_pats

Sagatavoja:

Komunikācijas un karjeras centrs

« atpakaļ