Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Karjera \ Aktualitātes

Karjeras nodarbība ar interjera dizaina studijas "4stūri" dizaineri Lindu Germani

28.04.2021
 

28. aprīlī Daugavpils būvniecības tehnikuma Interjera dizaina programmas izglītojamajiem bija iespēja tikties ar interjera dizaina studijas “4stūri” dibinātāju un vadošo dizaineri Lindu Germani un dizaineres palīgu Jekaterinu. Linda pastāstīja par savu karjeras ceļu un atbildēja uz jautājumiem, kuri palīdzēja iepazīt tuvāk brīnišķīgo profesiju – interjera dizainers.

Linda stāstīja par savu interjera dizaina studiju “4stūri”, kuru dibināja pateicoties projektam, kurš atbalsta jaunos uzņēmumus. Kā arī, iepazīstināja ar savu apdares materiālu un interjera objektu salonu, kurā ikviens var atrast stilīgus un mūsdienīgus risinājumus savam mājoklim.

Kaut gan viņas studija vēl ir jauna, tai ir tikai četri gadi, tomēr darbs iet pilnā sparā. Tikai uz šo brīdi viņas nelielajai komandai ir vairāk nekā 15 projekti, gan privātajos, gan publiskajos objektos. Kā arī, studija neaprobežojas tikai ar interjera dizaina projektiem Latvijā, studijas komanda veido projektus arī ārzemēs, piemēram, Linda stāstīja par projektu, ko viņi veido Šveices viesnīcai Himmelrich.

Nākotnē Linda grib paplašināt savu studiju, pieņemot darbā jaunus speciālistus, kuri prot labi strādāt ar vizualizācijas programmām, tāpēc mūsu  tehnikuma radošajiem un zinošajiem izglītojamajiem, topošajiem absolventiem, ir iespēja pieteikties, pamēģināt un pierādīt sevi.

Daudzi izglītojamie interesējās vai studijā “4stūri” var iziet praksi un papildināt savu darba pieredzi, uz ko Linda atbildēja pozitīvi un ieteica interesentiem atnāk uz studiju un aprunāties par to privāti. Kā arī, tiklīdz pulcēšanās ierobežojumi būs atcelti, Linda aicināja tehnikuma Interjera dizaina programmas izglītojamos ciemos uz studiju, lai pastāstītu visu sīkāk un parādītu studiju un tās darbu.

 

Vairāk informācijas meklē šeit:

https://www.cetristuri.com/

 

Sagatavoja: pedagogs karjeras konsultants Darja Maļinovska

« atpakaļ