Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Dagda \ Jaunumi

Izlaidums – ceļa sākums jaunajām iespējām!

04.07.2024
 

Jūnijs tradicionāli ir izlaiduma laiks, tātad 28.06.2024. Latgales Industriālajā tehnikumā IPĪV « Dagda» tika nosvinēti šie skaistie svētki.
          Izlaidums, kā pienākas, tika atklāts ar absolventu sagaidīšanu un Latvijas himnas atskaņošanu. Diplomus saņēma 45 jaunie speciālisti- apdares darbu tehniķi, pavāri un konditora palīgi.
          Mūsu pasākumu apmeklēja Latgales Industriālā tehnikuma direktores vietniece mācību darbā un audzināsanas jomā Jeļena Fedosejeva. Savā uzrunā viņa teica, ka izlaidums ir svētki, kas iezīmē svarīgu posmu absolventu dzīvē – iespēju darbā parādīt savas zināšanas un izbaudīt pirmos nozīmīgus sasniegumus, un ka absolventi ieguvuši ne tikai zināšanas, bet arī vērtīgas dzīves mācības.
         Savukārt absolventi pateicās visiem, proti, skolotājiem, grupas audzinātājiem  un tehnikuma darbiniekiem par sapratni, sirsnīgumu un izpalīdzību. 
        Mācības tehnikumā nav iedomājamas bez grupu audzinātājiem – Marijas Aleksejevas un Viktora Ivanova, kuri vienmēr atbalstījusi un spējuši palīdzēt saviem izglītojamajiem. Paldies grupu auzdinatājiem par to, ka mūsu dzīve tehnikumā bija  gan prieka, gan dusmu pilna, bet vienmēr bijām raduši iespēju kā tikt galā. 
       Arī grupu audzinātāji sveica absolventus un novēlēja viņiem veiksmi un panākumus, vienmēr mācīties un nekad neapstāties. 
      «Mūsu tehnikumā mācās paši labākie audzēkņi un strādā paši labākie skolotāji. Paldies katram izglītojamajam, kurš cītīgi mācījās, iesaistījās tehnikuma pasākumos, bija draudzīgs pret citiem. Paldies skolotājiem par aizrautīgu un godprātīgu darbu, absolventiem novēlu vienmēr izglītoties, nebaidīties kļūdīties, bet droši spert nākamos soļus savas dzives ceļā. Izturību un prieku par sasniegto! Lai izdodas!» secināja IPĪV « Dagda» vadītāja Aina Bluka.      
                                                      
                                      Saulainu un piedzīvojumu bagātu vasaru!

 

                                                                                            Absolvente Violeta Gorina





Fotogalerija

« atpakaļ