Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Dagda \ Jaunumi

IPĪV “Dagda” vasaras izlaidums!

04.07.2023
   

Lai vienmēr Jūs tā cauri ietu

Šai dzīvei, visu uzveicot,

Un galvu pilnu domu,

Pret sauli augstu paceļot!

                         (V.Grēviņš)

Brīdi pēc vasaras saulgriežiem 27.06.2023.  mācību iestāde IPĪV “Dagda” ieskandināja 2022./2023. mācību gada izlaidumu. Mūsu mācību iestādi šogad absolvēja 80 talantīgi, daudzpusīgi un zinātkāri audzēkņi, četrās kvalifikācijās – apdares darbu tehniķis (gr.audz. A.Strolis), pavārs (gr.audz. A.Brice), apdares darbu strādnieks (gr.audz. A.Bluka), konditora palīgs (gr.audz. T.Jevstrahina).

Latgales Industriālā tehnikuma direktore Ināra Ostrovska svinīgi sveica absolventus, uzsverot, ka izglītībai visos laikos ir bijusi un būs nenovērtējama nozīme, jo profesionāli zinoši un darbu mīloši specialisti ir ikvienas valsts lielākā vērtība. Svinīgo pasākumu pagodināja Krāslavas novada Domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Trūlis.           Sirsnīgus vārdus absolventiem teica IPĪV “Dagda” vadītāja Aina Bluka: “Atceraties, ka jādara labi darbi, prasme palīdzēt, dot un dāvināt ir vērtīgākās cilvēka īpašības!”

Pateicības rakstus par augstiem sasniegumiem mācībās un godprātīgu attieksmi pret mācību procesu saņēma 17 audzēkņi, katrs absolvents no LIT saņēma vērtīgas dāvanas saistībā ar savu profesionālo jomu.

Absolventi pateicās skolotājiem, mācību iestādes darbiniekiem, vecākiem par pacietību, labsirdību un saprašanu: “Mūsu mācību iestādes dzīve bijusi daudzkrāsaina, gan prieka, gan nedarbu pilna, bet vienmēr esam raduši iespēju, kā tikt galā ar veiksmēm un arī neveiksmēm. Paldies Jums, skolotāji, par kolosālu darbu!”

Paldies pasākuma vadītājai Inesei Plesņai un dziedātājam Kārlim Mangulsonam par svētku sajūtu!

Fotogalerija

« atpakaļ