Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Pieredzes apmaiņas brauciens uz Zarasu Profesionālo vidusskolu

11.10.2024
 
11. oktobrī tehnikuma vadība, administrācija, pedagogi un darbinieki devās pieredzes apmaiņas braucienā uz Zarasu Profesionālo vidusskolu (Zarasų profesinė mokykla) Lietuvā.

Brauciena mērķis bija iepazīties ar Zarasu Profesionālās vidusskolas darbību un infrastruktūru, tikties ar skolas vadību un pedagogiem, kā arī pārrunāt sadarbības iespējas. Tehnikuma delegācijai bija iespēja apskatīties izglītības iestādes dienesta viesnīcu, mācību telpas, poligonu, darbnīcas, mācību viesnīcu un mācību restorānu. Pateicoties Zarasu Profesionālās vidusskolas pedagogam un gidam Evaldam Dumbravam, tehnikuma delegācija apmeklēja vairākus nozīmīgus un vēsturiskus objektus Zarasos.

Apmaiņas braucieni un sadarbība ar citām izglītības iestādēm sniedz iespēju apmainīties ar pieredzi un zināšanām, kas veicina jauninājumu ieviešanu mācību procesā un kopīgu projektu īstenošanā. Sadarbība ar ārvalstu izglītības iestādēm palīdz labāk izprast nozares tendences, nodrošināt mūsu tehnikuma izglītības programmu atbilstību starptautiskajām prasībām un sagatavot konkurētspējīgus profesionāļus Eiropas darba tirgū.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja: izglītības metodiķis audzināšanas jomā Jevgeņijs Ļitvinovs
 
« atpakaļ