Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Audzēknes atgriezušās no mācību prakses Polijā

19.04.2024
 


Aprīļa sākumā 3 izglītojamās devās darba praksē Erasmus+ programmas projekta ietvaros uz Krakovu (Polija). 17 dienu garumā divas arhitektūras tehniķes un interjera dizainera asistente ieguva jaunu pieredzi un pilnveidoja savas profesionālās prasmes uzņēmumos un iepazina Polijas kultūru.

Arhitektūras tehniķes pilnveidoja savas prasmes AutoCAD programmā, papildinot rasējumus, sagatavojot rasējumus drukāšanai un pareizi saliekot izdrukātus rasējumus. Savukārt, interjera dizainera asistente pilnveidoja savas prasmes gan AutoCAD, gan Photoshop programmā, kurās praktikante pilnveidoja dzīvokļu rasējumus. 

Brīvajā laikā audzēknes pastaigājās pilsētas centrā, izbaudot Krakova arhitektūru, apmeklēja muzeju "Muzeum Czartoryskich", kā arī apmeklēja ikgadējo Polijas festivālu, kas saistīts ar Polijas vēsturi un poļu pili “Wawel”.

Erasmus+ programmas projekts deva iespēju iegūt jaunas zināšanas, prasmes un kompetences, paplašināt redzesloku un pārvarēt komunikācijas barjeru, sazinoties ar kolēģiem svešvalodā.  Paldies “Erasmus Krakow” partneriem par atbalstu un kopā pavadītu laiku. 

 
 
Informāciju sagatavoja: Projekta dalībnieces
« atpakaļ