Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Karjeras pasākums jauniešiem ar uzņēmumu "DOJUS Latvija"

10.04.2024
 

10. aprīlī Latgales Industriālajā tehnikumā viesojās uzņēmuma DOJUS Latvija pārstāvji, lai tiktos ar topošajiem automehāniķiem, lauksaimniecības mehanizācijas tehniķiem, smago spēkratu mehāniķiem un iepazīstinātu ar uzņēmuma misiju, vīziju, darbības virzieniem, kā arī piedāvātu prakses vietas, izstāstītu par nākotnes iespējām pēc tehnikuma absolvēšanas konkrētajā profesijā.
Uzņēmums DOJUS Latvija jau 20 gadus ir oficiāls pasaulē lielākā lauksaimniecības tehnikas ražotāja John Deere pārstāvis. Kompānija īpašu uzmanību piešķir kvalitatīvai pārdotās tehnikas apkalpošanai un rezerves detaļu piegādes nodrošināšanai. Regulāra sniedzamo pakalpojumu kvalitātes uzlabošana, jaunu risinājumu ieviešana un saistību izpilde pelna klientu uzticību un cieņu, ko savā prezentācijā stāstīja uzņēmuma personāla vadītāja Mārīte Stūrmane.
Uzņēmuma pārstāvji izglītojamos iepazīstināja ar lauksaimniecības tehniku, lauksaimniecības vadības risinājumiem, precīzas saimniekošanas risinājumiem, viedām lauksaimniecības tehnoloģijām. Semināra laikā audzēkņiem bija iespēja uzdot jautājumus, diskutēt ar nozares pārstāvjiem un piedalīties viktorīnā, par pareizām atbildēm uzņēmuma pārstāvji piešķīra vērtīgas balvas.
Paldies uzņēmuma DOJUS Latvija pārstāvjiem par interesantu, aktuālu semināru un sadarbību, kura turpināsies arī nākotnē.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja

Mācību daļa

 

« atpakaļ