Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Apmācības transportlīdzekļu krāsotājiem

25.01.2024
 

25.01.2023. Latgales Industriālajā tehnikumā notika apmācības transportlīdzekļu krāsotājiem “Novol un SPECTRAL materiāli un pielietojums”. Kursus organizēja profesionālās izglītības skolotājs Māris Ločmelis sadarbībā ar SIA Rags - autokrāsu, palīgmateriālu, auto ķīmijas un instrumentu vairumtirdzniecības uzņēmumu. Nodarbības vadīja Paveł Niesłuchowski - pieredzējis SPECTRAL COLOR TECHNOLOGY lektors no Varšavas (Polija) un SIA Rags auto virsbūves remonta speciālists Juris Grīnfelds no Rīgas (Latvija). Lektoru interesantais, emocionālais un strukturētais stāstījums noturēja klausītāju interesi apmācību teorētiskajā daļā. Otrajā daļā dalībnieki paši iesaistījās transportlīdzekļu krāsošanas uzdevumu veikšanā. Dalībnieki saņēma kompetentas atbildes uz interesējošiem jautājumiem, dibināja kontaktus.

Apmācībās klātienē piedalījās 20 transportlīdzekļu krāsotāji, autokrāsu tirgotāji un šīs jomas pedagogi, kā arī 17 topošie transportlīdzekļu krāsotāji. Video lekcijai pieslēgušies bija 23 interesenti. Komentārs no klausītāja: “Ļoti labs un vērtīgs seminārs. Daļu noskatījos tiešsaistē, daļu vēlāk. Labākais, ko pēdējā laikā nācies apmeklēt”.

Modulārās izglītības programmas Transportlīdzekļu krāsotājs “krusttēvs” Māris Ločmelis uzsvēra apmācību nozīmi nozares attīstībā un solīja sadarbībā ar Metodisko un pedagogu tālākizglītības centru organizēt praktisko apmācību ciklu topošajiem un esošajiem transportlīdzekļu krāsošanas jomas profesionāļiem.

Paldies Mārim Ločmelim par ideju un tās īstenošanu un Agrim Gruntmanim par tehnisko nodrošinājumu!

Fotogalerija

Sagatavoja
Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs

« atpakaļ