Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi

Pieaugušo neformālās izglītības ceļojošās balvas "Saules laiva-2020" apbalvošanas ceremonija

12.08.2021
 
10. augustā plkst. 12.00 - 14.00 mākslas centrā "Noass" notika pieaugušo neformālās izglītības ceļojošās balvas "Saules laiva" svinīgā apbalvošanas ceremonija, kur Daugavpils būvniecības tehnikums un direktore Ināra Ostrovska saņēma pateicības rakstu par inovatīviem risinājumiem attālināto mācību laikā. Pasākumā piedalījās nominanti, Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvji, sadarbības un sociālie partneri, kā arī citi pieaugušo izglītības nozares pārstāvji.
“Pieaugušo izglītotājiem šis ir bijis kvalitātes pārbaudes un ātru pārmaiņu gads, kad īsā laikā bija jāspēj pārkārtoties no klātienes darba uz attālinātām mācībām,” nosaucot balvas ieguvēju, teica IZM Profesionālās un pieaugušo izglītības departamenta direktora vietniece Baiba Bašķere, uzsverot, ka vajadzīga drosme, lai arī sarežģītā situācijā spētu saredzēt veidus, kā paplašināt profesionālās iespējas.
2020. gadā pieaugušo neformālās izglītības balva “Saules laiva” tika pasniegta piekto reizi. Kopumā tika saņemti 15 balvas pretendentu pieteikumi. Tos vērtējot, žūrija īpašu uzmanību pievērsa jaunajiem risinājumiem, ko pieaugušo izglītotāji izmantoja attālinātās mācīšanas laikā.
Izglītības un zinātnes ministrijas pieaugušo neformālās izglītības ceļojošā balva “Saules laiva” dibināta, lai akcentētu pieaugušo izglītības nozīmīgumu un sekmētu kvalitatīvu mācību programmu īstenošanu.
Balva tiek piešķirta IZM Erasmus+ projekta “EPALE Nacionālais atbalsta dienests” ietvaros.

Fotogalerija
 
Sagatavoja:
Pieaugušo izglītības centrs
« atpakaļ