Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi

Sadarbībā ar "Knauf Akadēmiju" veiksmīgi norisinājies vebinārs "Jaunais standarts LVS 1061:2020 Ģipša plāksnes un ģipša plākšņu sistēmas. Plānošanas un lietošanas noteikumi"

22.04.2021
 

22.04.2021. Daugavpils būvniecības tehnikums sadarbībā ar Knauf Akadēmiju organizēja vebināru “Jaunais standarts LVS 1061:2020 Ģipša plāksnes un ģipša plākšņu sistēmas. Plānošanas un lietošanas noteikumi” Zoom platformā, kuru novadīja SIA “Knauf” Tehniskais vadītājs, Knauf Akadēmijas vadītājs, sausās būves meistars, būvakustikas eksperts Andris Veinbergs.

Pasākumā piedalījās 20 būvinženieri no SIA “Būve-L”, SIA”Sanart”, SIA ”Akvilons Z”, SIA “Būvuzraugi LV”, SIA “VB”, SIA ”Carnikavas celtnieks”, SIA “Ozolmājas”, SIA “Asko-S”, SIA “Projektu birojs DACE”, kā arī 12 pedagogi no  Rīgas Celtniecības koledžas, Rīgas Tehniskās universitātes, Rīgas mākslas un mediju tehnikuma, Daugavpils būvniecības tehnikuma, Saldus tehnikuma, Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikuma.

Vebināra laikā Andris Veinbergs iepazistināja dalībniekus ar jauno standartu LVS1061:2020 un par tā pielietojumu praksē, kā arī ar ģipša plāksnēm, kuras izmanto pasaulē un Latvijā, lieto dzīvokļu kosmētiskajam remontam, lai nodrošinātu visaugstākās būvfizikālās  prasības.

Daugavpils būvniecības tehnikums izsaka pateicību Knauf Akadēmijas komandai par lieliski organizētu un ļoti interesantu vebināru. Obligāti tiksimies arī citos Knauf Akadēmijas pasākumos!

Par dalību vebinārā inženieri saņēma apliecinājumus, kuri derīgi profesionālās pilnveides kredītpunktu piešķiršanai būvspeciālistu sertifikācijas iestādēs.

Informāciju sagatavoja:

Pieaugušo izglītības centrs

e-mail: pic@dbt.lv


  


  

« atpakaļ